Display- ja videomainonta

Display- ja videomainonnan avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden ja tunnettuuden.

Display- ja videomainonta pitää huolen siitä, että brändisi on oikean kohderyhmän näkyvissä oikeaan aikaan ja oikeissa relevanteissa medioissa. Monipuolisten mainosformaattien avulla voidaan tavoittaa laajasti potentiaalisia asiakkaita eri ostopolun vaiheissa. Display- ja videomainonta muodostavat yhdessä voimakkaan työkalun, joka tehostaa digitaalista markkinointistrategiaa ja sitouttaa potentiaalisia asiakkaita merkityksellisellä ja muistettavalla tavalla.

  • Display- ja videomainonta tavoittaa käyttäjiä eri verkkosivustoilla ja alustoilla, mikä mahdollistaa brändisi näkyvyyden parantamisen ja potentiaalisen asiakaskunnan laajentamisen. Display-mainontaa voidaan tehdä myös digitaalisilla ulkomainopinnoilla. Myös digitaalinen äänimainonta on yksi Display-mainonnan formaatti.

Tietoisuuden tasot

Käyttämällä display- ja videomainontaa strategisesti eri tuotetietoisuuden tasoilla, voit luoda kattavan markkinointistrategian, joka palvelee potentiaalisia asiakkaita läpi koko heidän ostomatkansa, aina tietoisuuden herättämisestä ostopäätökseen ja sitouttamiseen.

  1. Täysin tietämättömät
    Käytetään yleisiä viestejä, jotka keskittyvät brändin tunnettuuden lisäämiseen. Visuaalisesti houkuttelevat mainokset, jotka esittelevät brändin identiteettiä tai arvoja, herättävät kiinnostusta ja tekevät hyvän ensivaikutelman.
  2. Ongelmatietoiset
    Mainokset, jotka tunnistavat ja puhuttelevat potentiaalisen asiakkaan ongelmaa tai tarvetta. Visuaalinen sisältö, joka herättää kysymyksiä tai tarjoaa esimakua ratkaisusta, rohkaisee kohderyhmää etsimään lisätietoa.
  3. Lopputulostietoiset
    Tässä vaiheessa mainokset voivat keskittyä tuotteen tai palvelun erityisominaisuuksiin, jotka erottavat sen kilpailijoista. Kohdennettu mainonta tuotespesifikaatioilla tai -hyödyillä houkuttelee vertailemaan vaihtoehtoja.
  4. Tuotetietoiset
    Räätälöidyt mainokset, jotka korostavat hintaa, tarjouksia, tai ainutlaatuisia ominaisuuksia, kannustavat ostopäätökseen. Kiireellisyyttä luovat elementit, kuten rajoitetun ajan tarjoukset, voivat olla hyödyllisiä. Uudelleemarkkinointiyleisöille kohdentaminen.
  5. Täysin tietoiset
    Brändistä, tuotteesta tai palvelusta tietoiset ja verkkosivuilla jo useammin käyneet, jotka ovat uudelleenmarkkinointiyleisössä.

Missä Display- ja videomainonta näkyy

Display- ja videomainontaa voidaan näyttää hyvin laajasti eri medioissa ja ympäristöissä.

Verkkosivustot ja blogit

Googlen ja Bingin omat display-verkostot

Mobiilisovellukset

Digitaaliset ulkomainostaulut ja Retail-näytöt

Youtube

Streamauspalvelut, kuten Ruutu ja Katsomo

Display-mainonnaksi lasketaan myös ohjelmallinen äänimainonta, jossa mainoksia voidaan toistaa esim. Spotifyssa ja digiradioissa.

Display- ja videomainonta MRACE® -viitekehyksessä

Display- ja videomainontaa tehdään erityisesti MRACE® -mallin Reach-vaiheessa sekä uudelleenmarkkinointiyleisöille Convert-vaiheessa.

Reach-vaiheessa mainonta kohdennetaan tuotteesta tai palvelusta kiinnostuneille. Reach-vaiheessa mainonnan tavoite voi olla myös yleinen tietoisuuden lisääminen ja brändin tunnettuuden lisääminen.

Convert-vaiheessa jo sivuilla vierailleet kävijät, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta tuotetta tai palvelua kohtaan lisätään uudelleenmarkkinointiyleisöön. Tälle yleisölle näytetään display- ja videomainontaa, minkä tavoitteena on saada ostopäätös aikaiseksi.

Parempi huomioarvo ohjelmallisella ostamisella

Ohjelmallisessa ostamisessa korostuu laajan mainosverkoston lisäksi tarkka ostajapersooniin perustuva kohdentaminen. Kun mainontaa ostetaan ohjelmallisesti, myyjänä toimivat kuluttajien ja yritysten suosimat mediat. Suomessa suurimpia niistä ovat esimerkiksi Sanoma ja Alma, joiden verkostossa on useita suosittuja verkkopalveluita. Näiden verkkopalveluiden keräämä ensimmäisen osapuolen data käyttäjistään on käytössä ohjelmallisessa ostamisessa.

Yhdessä laadukkaiden medioiden, tarkan kohdentamisen ja hyvien mainospaikkojen avulla varmistamme yrityksesi saaman huomioarvon.

Lue case-esimerkki, miten kasvatimme asiakkaamme huomiarvoa dynaamisen ohjelmallisen ostamisen avulla https://www.adnami.io/case-study-huutokaupat.com

Olemme Googlen Premier partner

Google Partner -kumppanuus on tunnustus siitä, että hoidamme asiakkaidemme tilejä erinomaisesti ja Googlen vaatimukset täyttäen. Partneruuden tasoja on kaksi, Google Partner ja Google Premier Partner. Premier Partner ‑kumppaniksi pääsee vuosittain vain kolmen prosentin kärki mukana olevista yrityksistä ja Suomen Digimarkkinointi on valittu Premier Partneriksi yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2016 lähtien.

Premier partneruus kertoo jatkuvasta halustamme oppia ja olla alamme parhaita. Asiantuntijamme tuntevat mainonnan kattavasti, ja he ovat ansainneet sertifioinnit osaamisestaan ja olemme alamme todellisia asiantuntijoita.

Premier Partnerina saamme Googlelta koulutusta ja työkalujen uudet ominaisuudet ensimmäisenä käyttöömme. Saamme myös erillistä strategista tukea sekä asiakasymmärrystä syventävää raportointia suoraan Googlelta.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous jatkuvasta sisältömarkkinoinnin palvelusta,  sivustonne auditoinnista, sisältömarkkinoinnin suunnitelmasta tai räätälöitävästä projektista.

"*" näyttää pakolliset kentät

SUOSTUMUKSET*
SUOSTUMUKSET*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää

Lue miten teemme strategista digimarkkinointia, joka tuo sekä välittömiä tuloksia että kasvattaa brändinne kohdistuvaa vetovoimaa pitkällä aikavälillä.

Blogi

Opi lisää Suomen suurimmassa digitaalisen markkinoinnin kirjastossa

    • Digitaalinen markkinointi
    • Google Ads

    Microsoft Advertising – Miksi mainostaa Bing-hakukoneessa Googlen rinnalla?

    Lue lisää
    • Google Ads
    • Tekoäly

    Google Ads -trendit: Tekoäly entistä vahvemmin mukana

    Lue lisää
    • Brändi
    • Digitaalinen markkinointi
    • Google Ads
    • Ohjelmallinen ostaminen
    • Sosiaalinen media
    • Visuaalinen suunnittelu

    Bannerimainonta tukee markkinointistrategiaa monikanavaisesti

    Lue lisää
    • Google Ads

    Millaisella budjetilla voi tehdä tuloksellista Google Ads -mainontaa?

    Lue lisää
    • Google Ads

    Tuo kilpailuetusi oikein esille ravintola-alalla: esimerkkinä Google Ads

    Lue lisää
    • Google Ads

    Google Demand Gen – Uusi tekoälyyn pohjautuva kampanjamuoto uusien kohderyhmien ja yleisöjen tavoittamiseksi

    Lue lisää
    • Google Ads

    Valmistaudu Black Fridayhin ja muihin koviin myyntisesonkeihin mainonnalla: esimerkkinä Google Ads

    Lue lisää
    • B2B Markkinointi
    • Google Ads

    Tavoita yleisösi B2B-markkinassa Google Adsilla

    Lue lisää
    • Google Ads

    Miten tehdä tuloksekasta Google Ads-mainontaa ”uuden normaalin” aikakaudella?

    Lue lisää
    • Google Ads

    Miten tekoäly muuttaa Googlen Ads -mainontaa?

    Lue lisää