SEO-CRO Auditointi

Haluaisitko selvittää tasan tarkkaan, miten sinun kannattaa kehittää verkkosivustoasi tulosten parantamiseksi? Haluaisitko tietää, mitä kilpailijasi tekee paremmin?

Olemme yhdistäneet SEO-auditoinnin CRO-auditointiin, joiden avulla kirkastat konkreettiset toimenpiteet, joilla saat verkkosivustosi nousemaan Googlessa, keräät sivustollesi enemmän kävijöitä ja selvität minkälaisilla toimenpiteillä käännät sivustoliikenteen ostopolun avulla maksaviksi asiakkaiksi.

SEO-CRO Auditointi verkkosivustollesi 995 € (alv. 0 %)

Auditoinnissa pureudumme sivustosi teknisiin ominaisuuksiin ja avaamme sinulle tarkan tilannekuvan suhteessa valitsemaasi kilpailijaan. Saat selvän toimintasuunnitelman sivustosi kehittämisestä, jota sinä voit, tai me yhdessä, voimme lähteä heti toteuttamaan parempien tulosten aikaansaamiseksi.

SEO-CRO Auditointi kertoo sinulle:

Millaisilla toimenpiteillä saat sivustosi nousemaan Googlessa hakutulosten kärkisijoille (SEO)

Miten saat houkuteltua lisää ostovalmiita kävijöitä verkkosivustollesi (SEO)

Miten keräät maksimaalisen määrän liidejä ja yhteydenottoja sivustokävijöistä (CRO)

Googlessa nouseminen on jatkuvaa kilpajuoksua. Saatat käyttää jatkuvasti aikaa sivustosi ylläpitoon, mutta kilpailijat tuntuvat menevän silti ohi.

Haluaisitko selvittää tasan tarkkaan, miten sinun kannattaa kehittää verkkosivustoasi tulosten parantamiseksi? Haluaisitko tietää, mitä kilpailijasi tekee paremmin?Me Suomen Digimarkkinoinnilla tunnemme Googlen ja asiakkaiden digitaaliset ostopolut. Olemme kasvattaneet asiakkaamme verkkosivuston orgaanista kävijäliikennettä +227 % sekä tuottaneet yli 200M € kauppaa asiakkaillemme Googlessa.Pystymme auttamaan, kun haluat selvittää kaunistelemattoman tilannekuvan omasta verkkosivustostasi tai verkkokaupastasi sekä kirkastaa samalla tehokkaimmat parannuskeinot.

  • Olemme tehneet mitattaviin tuloksiin pohjautuvaa digitaalista markkinointia vuosia.Monesti omalle toiminnalle sokaistuu helposti, etenkin, jos digitaalinen markkinointi ei ole päivittäistä ydinosaamistasi, tai et kerkeä antaa sille täysipäiväistä panostasi. Ulkoistamalla auditoinnin meille alan ammattilaisille varmistat, että saat kattavat tulokset ja toimenpide-ehdotukset sovitussa aikataulussa. Arvokas ulkopuolinen näkemys, talteen jäävät tulokset sekä inhimillinen lähestymistapamme auttavat sinua ottamaan seuraavat askeleet verkkosivustosi tai verkkokauppasi kehittämisessä perustellusti ja tehokkaasti.

  • Lukuisat digitaalisen markkinoinnin yritykset tarjoava Suomessa hakukoneoptimointia. Mutta kellä heistä on kaikista paras orgaaninen hakunäkyvyys Googlessa omien sivujensa osalta? Meillä. Kaikista markkinointitoimistoista meidän sivumme löytyvät useimmiten digimarkkinointiin liittyvillä hakusanoilla. Se on ollut avain omaan kasvuumme ja se voi olla avain myös sinun kasvuusi. Siksi voit olla varma, että meiltä saamasi toimenpidelistaus pitää sisällään kaiken, mitä hakutuloksissa nouseminen sivujesi osalta vaatii.Seuraavat askelmerkit verkkosivustosi tuloksellisuuden osalta varmistetaan nyt.

    • Meillä on tuhansien tuntien kokemus hakukoneoptimonnista ja konversio-optimoinnista 10 vuoden ajalta.
    • 10 vuoden aikana olemme palvelleet satoja asiakkaita ja saaneet toteutettua liiketoiminnalle merkittäviä tuloksia alasta riippumatta, niin teollisuuteen, kuin verkkokauppoihin.

Eli mitä SEO-CRO Auditointi pitää konkreettisesti sisällään ja mitä te siitä hyödytte?

Käytännössä käymme läpi verkkosivustosi tämänhetkisen hakukonenäkyvyyden. Käymme saman läpi myös kovimman kilpailijasi osalta – näin kirkastamme, millä toimilla saavutat seuraavaksi kilpailuetua.

Sivustosi orgaanisen hakukonenäkyvyyden tarkastaminen

Auditoinnin myötä saat listan tärkeimmistä hakusanoista yrityksellenne. Näet, mikä on sijoituksenne Googlessa tällä hetkellä, kuinka usein yritykseenne liittyviä hakusanoja haetaan kuukausittain ja millaisilla toimenpiteillä pystytte nousemaan paremmille sijoituksille.

Saat tuloksista erinomaisen pohjan verkkosivustosi sisällöntuotantoon ja hakusanamainontaan!

Tekninen SEO-auditointi, eli teknisen tilan tarkistaminen

SEO-auditoinnin teknisessä osuudessa selvitämme, onko sivustollasi virheitä, jotka vaikuttavat merkittävästi hakukonenäkyvyyteen, käyttökokemukseen tai konversioiden saavuttamiseen. Etkä jää tulosten kanssa yksin, vaan annamme myös niiden pohjalta selkeät ohjeet mahdollisten virheiden korjaamiseksi.

Teknisten virheiden paljastuttua, tiedät mitä lähteä korjaamaan kriittisimpien ongelmakohtien poistamiseksi.

Sivustosi käyttökokemuksen ja ostopolun tarkastaminen

Asiakkaan näkökulmasta digitaalisen ostopolun on oltava yhtenäinen ja käyttäjäystävällinen – tai muuten ostopolku katkeaa ja jatkuu pahimmillaan kilpailijasi sivustolla. Käymme auditoinnissa läpi, miten toimivaa sisältöä sivustollanne on, mihin vaiheeseen ostoprosessia se sijoittuu sekä millaisilla parannuksilla teet ostopolusta ehjän.

Saat selvät ehdotukset, millaisilla parannuksilla käännät verkkosivukävijät liideiksi.

Kilpailija-analyysi

Saat itse valita kilpailijan, jota vertailemme rinta rinnan sivustosi kanssa. Saat käytännönläheisiä poimintoja siitä, millaisia toimenpiteitä kilpailijanne tekee SEO-CRO-osa-alueilla ja kuinka kilpailijanne sijoittuu Googlen orgaanisissa hakutuloksissa.

Opit kilpailijan SEO-CRO-tilanteesta sekä saat ehdotukset kilpailijan toimenpiteiden peittoamiseksi.

Kokonaisarvio ja suurimmat kehityskohdat

Saat jokaisen osa-alueen sisältävän kattavan yhteenvedon siitä, mikä sivustonne nykytilanne on hakukoneoptimoinnin, konversio-optimoinnin ja sisältömarkkinoinnin osalta. Tulokset toimivat pitkäaikaisena työkalunasi, joiden pohjalta voit lähteä tekemään heti konkreettisia toimenpiteitä sivustollasi.

Pääset tietenkin käymään kaikki tulokset kattavasti läpi asiantuntijamme kanssa

Tällöin keskustelemme mittaamiemme tulosten valossa siitä, millaisilla toimenpiteillä pystyt hankkimaan sivustosi kautta enemmän liidejä ja suoria tarjouspyyntöjä. Saat siis selvät askelmerkit digitaalisen markkinointisi ja verkkosivustosi kehittämiseen.

Verkkosivustosi SEO-CRO Auditointi – luo edellytykset kasvulle

Auditoinnin ja havaintojen yhteisen läpikäynnin, yrityksenne ja asiantuntijamme välillä, jälkeen voitte edetä seuraavilla tavoilla:

  1. Voitte itse tehdä toimenpiteitä havaintoja hyödyntäen.
  2. Auditoinnin pohjalta voimme aloittaa jatkuvan kuukausittaisen SEO-CRO työn. SEO-CRO työ on kannattavinta, kun sitä tehdään jatkuvalla mallilla. Pitkäjänteisellä kehitystyöllä saavutetaan parhaat tulokset. Jatkuvassa työssä kehitämme sivustoanne yhdessä sovittujen toimenpiteiden mukaisesti, kohti liiketoiminnan haluttuja tavoitteita.
  3. Voimme tehdä räätälöidyn ratkaisun korjattavien asioiden kuntoon laittamiselle, saatte tarkan hinnan työlle.

Asiantuntijamme antaa teille suosituksen jatkosta auditoinnin havaintojen toimituksen yhteydessä.

Työmme osuus: 995 € (alv. 0%)

Annamme työllemme 100% tyytyväisyystakuun

Toteutuksen vaiheet:

Aloituspalaveri

Kun otatte meihin yhteyttä ja sovimme auditoinnin aloittamisen ajakohdasta, pidämme yhteisen aloituspalaverin jossa käymme yhdessä läpi liiketoimintaanne ja sen tavoitteita.Näin tähtäämme samaan suuntaan auditointi työssä ja osaamme ottaa oikeat asiat huomioon. Käymme myös läpi tarvittavat käytännön asiat, kuten tarvittavat oikeudet työkaluihin.

Auditoinnin toteutus

Teemme auditointiin kuuluvat toimenpiteet eli:

  • Hakusanatutkimus
  • Tekninen auditointi
  • Sivuston yleinen katsaus
  • UX-auditointi
  • Kilpailija-analyysi
  • Auditoinnin dokumentointi

Purkupalaveri

Käymme auditoinnissa nousseet huomiot ja suositukset jatkosta läpi yhteisessä purkupalaverissa. Purkupalaverille on hyvä varata aikaa n. 1,5 tuntia. Purkupalaverin jälkeen toimitamme teille läpikäydyn dokumentaation.

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten he ovat saavuttaneet mitattavaa kasvua digitaalisella markkinoinnilla.

Innolux

Orgaanisen liikenteen määrä on kasvanut yhteistyön aikana 117 %

Lue referenssi

LämpöYkkönen

Konversio-optimoinnin avulla parannettu yksittäisten laskeustumissivujen konversioprosenttia jopa 146%.

Lue referenssi

Sadex

SEO-CRO:n avulla nostettu näkyvyyttä hakukoneissa niin alan yleisillä, kuin lokaaleilla hakusanoilla. Lisäksi liidien määrä kasvoi vuodessa 71%.

Lue referenssi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

SEO-CRO Auditoinnin avulla kirkastat konkreettiset toimenpiteet, joilla saat verkkosivustosi nousemaan Googlessa, keräät sivustollesi enemmän kävijöitä ja käännät sivustoliikenteen ostopolun avulla maksaviksi asiakkaiksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

SUOSTUMUKSET*
SUOSTUMUKSET*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää

Lue, miten teemme markkinointia, joka tuo välittömiä tuloksia ja lisää brändinne vetovoimaa.