SDM

Meillä ei tarvitse elää viikonloppuja varten

Onnellisuus syntyy turvallisuudesta, vapaudesta vaikuttaa asioihin, yksilönä kehittymisestä sekä arjesta, jonka voimme jakaa samat arvot jakavien ihmisten kanssa. Työmme merkitys syntyy ihmisistä sekä luomastamme kasvusta ja kehityksestä.

Arvomme

Parhaita tulemaan paremmiksi

Tapamme ajatella perustuu Growth Mindsetiin, jonka ansiosta kehitymme yksilöinä, joukkueena ja yrityksenä joka päivä paremmiksi.

Meillä on aito halu auttaa

Haluamme auttaa ympärillämme olevia ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan kohti maksimaalista potentiaaliaan, koska kun yritykset kasvavat, hyvinvointi koko yhteiskunnassa kasvaa.

Valitsemme rehellisyyden ja rohkeuden

Parhaat tulokset syntyvät rohkeudesta siirtyä epämukavuusalueelle ja rehellisyydestä kohdata realiteetit sellaisina kuin ne ovat. Rohkealla toiminnalla ja rehellisellä tulkinnalla luomme ympäristön, jossa aidosti parhaat ideat voittavat.

Meillä arvostus on molemminpuolista

Arvostamme asiakkaitamme ja edellytämme, että asiakas arvostaa myös meitä. Lisäksi yrityksemme keskinäinen arvostus on vahvaa, koska olemme huippujoukkue, jossa jokainen pelaaja on pelipaikkansa parhaimmistoa.

Kannamme päätöksistämme vastuun

Jokaisella meillä on vapaus tehdä arvojemme mukaisia päätöksiä, vastuu luoda päätöksistä aloituksia ja valmius viedä ne kunnialla maaliin. Se luo välillemme vahvan luottamuksen, joka tekee meistä digitaalisen markkinoinnin huippujoukkueen. Tämä joukkue koostuu yksilöistä, jotka ovat aina valmiita ja jotka eivät tule koskaan valmiiksi.

SDM:n yrityskulttuuri on luonteeltaan inhimillinen, salliva ja oppimiseen kannustava. Teemme yhdessä parhaamme, tähtäämme erinomaiseen – ja samalla tietenkin nautimme matkasta! 

Uskomme, että luottamusta ja hyvinvointia tukeva työympäristö saa ihmiset näyttämään parhaansa. Panostamme kulttuuriin, koska hyvinvoivat työntekijät tuottavat asiakkaillemme parhaat tulokset ja luovat sitä kaikkein kannattavinta ja arvokkainta liiketoimintaa.

Rakennamme, johdamme, elämme kulttuuria, joka houkuttelee juuri niitä meille oikeita osaajia: tämän päivän ja huomisen digitovereita.

Kulttuurimme perustuu strategisiin valintoihin

♥️ kulttuuri & ihmiset

💪🏼 valmentava johtaminen

🏠 hybridityö

🔄 ketteryys

🧠 jatkuva oppiminen

Kulttuurimme pohjautuu myönteisiin oletuksiin

♥️ ihmiset ovat aktiivisia, oppimiskykyisiä ja luotettavia toimijoita

✔ onnelliset työntekijät luovat onnellisia asiakkaita

🚀 menestyminen vaatii intohimoa, sitkeyttä ja halua oppia

🤝 onnistumme yhdessä.

Rakennamme, johdamme ja elämme kulttuuria, joka houkuttelee juuri niitä meille oikeita osaajia: tämän päivän ja huomisen digitovereita.

Jos lukemasi resonoi, käy kurkkaamassa avoimet työpaikkamme!